Claire geeft les aan alle niveaus en alle leeftijden (vanaf 7 jaar).
  • Leerlingen van hoog niveau die zelf concerten geven.
  • Jonge kinderen die op een speelse manier beginnen.
  • Leerlingen die hun muziek voornamelijk gebruiken als een momentje voor zichzelf of een uitlaatklep.
  • Zeer gemotiveerde leerlingen die ver willen komen.
  • En alle combinaties hiervan ;-)
Voor het begeleiden naar toelatingsexamen conservatorium (desgewenst inclusief solfègetraining en theorie), concoursen of concerten ben je bij Claire ook aan het juiste adres. Verschillende leerlingen van Claire hebben al met veel succes meegedaan aan het Prinses Christina Concours, het Panfluitconcours & het Nederlands Première Concours.

Als je op panfluitles wilt ben je natuurlijk van harte welkom. Twijfel je, neem gerust contact op of kom gratis een proefles volgen.
Het is misschien eigenlijk vanzelfsprekend, maar als je een instrument wilt leren spelen is het in ieder geval heel belangrijk dat je dit bij een gediplomeerd docent(e) doet. Iemand die conservatorium heeft gedaan dus, of de opleiding volgt. Deze mensen weten wat ze doen, je leert het veel sneller en bovendien kan je niet voor vervelende verassingen komen te staan omdat je vanalles verkeerd aangeleerd hebt. Er zijn tegenwoordig redelijk wat gediplomeerde docenten, waardoor er meestal wel 1 in de buurt zit.
Voor informatie over leslocaties, lesdagen, tarieven, ervaringen van andere leerlingen en vakantiedata, klik op onderstaande links.

Ede-Veenendaal

Amersfoort

Barneveld

Ervaringen

Vakantiedata

Vraag nu een gratis proefles aan

Nu inschrijven voor les

Uitschrijfformulier