Na vele jaren lesgeven, heb ik al mijn ervaringen verwerkt in een eigen lesmethode; de flierefluiter.
Daarnaast heb ik ook wat boeken geschreven met cd, omdat ik met name op het gebied van volksmuziek nog speelmateriaal miste. Al deze boeken worden uitgegeven door mijn eigen uitgeverij Son Claire.Flierefluiter deel 1


Methode voor panfluit in G.
Alles wordt goed uitgelegd en nog eens herhaald door middel van leuke opdrachtjes.
Leuke melodieën in verschillende muziekstijlen, veel duetten en alles met akkoordsymbolen voor de begeleider. Tevens enkele mp3-begeleidingen, te downloaden vanaf deze website.

niveau: Eenvoudig

14,50  Download bijbehorende muziek

Per 29 januari zijn twee nieuwe mp3's aan Flierefluiter 1 toegevoegd!

Flierefluiter deel 2


Methode voor panfluit in G.
Alles wordt goed uitgelegd en nog eens herhaald door middel van leuke opdrachtjes.
Leuke melodieën in verschillende muziekstijlen, veel duetten en alles met akkoordsymbolen voor de begeleider. Voor alle liedjes is een mp3-begeleiding beschikbaar, te downloaden vanaf deze website.

niveau: Eenvoudig

14,50  Download bijbehorende muziek

Per 29 januari zijn twee nieuwe mp3's aan Flierefluiter 2 toegevoegd!

12 keer klassiek


12 klassieke melodieën van onder andere Fauré, Handel, Mozart, Bach & Purcell.
De muziekdownloads bevatten van elk liedje een uitvoering met panfluit en piano en een playback-versie met alleen de piano-begeleiding.

niveau: Eenvoudig-gemiddeld

15,95  Download bijbehorende muziek

Wereldmuziek


Volksmuziek van over de hele wereld. Vrolijke melodieën die iedereen aanspreken. Met de bijbehorende muziekdownloads word je begeleid door accordeon, bas, viool, blokfluit, caval en slagwerk. Er is van alle liedjes zowel een voorbeeld-versie als een playback-versie.

niveau: Gemiddeld

15,95  Download bijbehorende muziek

Muzică Românească deel 1


Roemeense muziek. Met de bijbehorende muziekdownloads word je begeleid door een echt Roemeens ensemble met cymbaal, bas en viool. De muziekdownloads bevatten van alle liedjes zowel een versie met panfluit als een playback-versie. Sommige stukken zijn ook goed te spelen op de baspanfluit; de downloads bevatten ook een bas-versie.

niveau: Gemiddeld-Gevorderd

15,95  Download bijbehorende muziek

Muzică Românească deel 2


Roemeense muziek.
Met de bijbehorende muziekdownloads word je begeleid door een echt Roemeens ensemble met cymbaal, bas en viool. De muziekdownloads bevatten van alle liedjes zowel een versie met panfluit als een playback-versie.

niveau: Gevorderd

15,95  Download bijbehorende muziek

Toonladders


Toonladder-oefeningen met bijbehorende drieklanken van bijna alle majeur en mineur toonladders. Daarbij ook een korte uitleg over het systeem van toonladders. Uitstekend als voorbereiding op de examens

niveau: Alle niveaus

9,50